Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

Onze tattoo

on 21 november 2010

Afgelopen donderdag 18 november was het eindelijk zover, de dag waar we al maanden naar uit keken, de dag waarop Sven en ik onze tattoo lieten zetten voor Inessa ( en prutske).

Voor Sven was het zijn 2de, voor mij was het de allereerste keer dus ik moet je niet vertellen dat ik toch redelijk nerveus was hihi. Niet nerveus voor de eventuele pijn, maar eerder nerveus omdat ik niet wist wat ik moest verwachten maar eigenlijk is alles super goed meevallen! Vele zeiden van dat het toch wel pijn ging doen enz, maar eigenlijk heb ik amper iets gevoeld en als ik toch iets voelde dan kan ik het eigenlijk geen pijn noemen. Eerder een beetje een lastig gevoel maar zeker geen pijn :-)

We hadden gekozen om ze door Ronny van Herentals te laten plaatsen en dat was een meer dan wijze beslissing, die man kent echt z’n vak, zo mooi werk! En bovendien een hele toffe persoon!

Beide hebben we dezelfde tattoo genomen, allebei op onze linkerboven arm, dicht bij ons hart. Het is een vlinder geworden met Inessa haar naam + geboortedatum en datum van overlijden, onderaan kan je enkele foto’s ervan vinden.

Ik moet je niet vertellen hoe trots we nu zijn, het gaf een heel speciaal gevoel om die tattoo te laten plaatsen. Het was alsof ons meisje ons wou zeggen dat ze fier op ons was, echt gek hoor.

Maar uiteraard was er ook een andere kant, normaal zou ik de tattoo pas volgend jaar kunnen laten plaatsen als ik mijn miskraam niet gehad had, dus het was wel wat dubbel. Toen ik te weten kwam dat ik toen terug zwanger was vond ik het jammer dat ik de tattoo moest uitstellen maar nu met de miskraam heb ik ze toch kunnen laten zetten, dus ja dubbel he… Maar ja dat is het leven zeker? In zekere zin heeft de tattoo nu 2 betekenissen, de meest voor de hand liggende is natuurlijk voor onze prinses Inessa, maar de 2 de reden is ook toch voor ons prutske dat een miskraam geworden is; dat valt natuurlijk niet op maar daar staat de tattoo toch ook voor.

Hieronder kan je de foto’s vinden van onze tattoo’s. De eerste foto is mijn tattoo, de 2de die van Sven en dan als 3de is het een foto van onze beide :-)