Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

Controle gyn!

on 26 november 2010

Zoals jullie kunnen zien heb ik weer maar eens de layout van ons meisje jaar website aangepast. Ik kwam op het internet de afbeelding tegen van Hello Kitty en vond deze zo passend bij Inessa haar site plus ik ben nogal gek van Hello Kitty dus vandaar deze keuze en al zeg ik het zelf, ik vind het meer dan geslaagd hihi

Maar toch heb ik het gevoel alsof er nog iets ontbreekt, dus als iemand een leuk idee heeft voor de site, je mag me altijd mailen ;-)

Afgelopen woensdag zijn we ook naar de gyn geweest. Ik moest op controle na mijn miskraam en curretage. Gelukkig is alles in orde en hebben we groen licht gekregen van de gyn, dus we kunnen terug beginnen met oefenen, we weten weeral wat te doen ;-)

De laatste tijd heb ik het terug moeilijk, eerst dacht ik dat het kwam door mijn miskraam maar nu weet ik dat het meer komt door de periode van het jaar. De sint staat voor de deur, t’is bijna kerst en het nieuwe jaar…

Allemaal feestdagen waar we enorm naar uit keken om deze samen te vieren met ons meisje maar ja het allemaal anders gelopen zoals we dachten…

Ik weet nog goed vorig jaar met kerst toen we aan tafel zaten dat we aan het fantaseren waren voor het jaar erna. Toen was ik nog zwanger en was er niks aan de hand maar ja…

Iets vieren zit er voor ons niet in, ik heb afgelopen jaar niet echt iets gehad wat ik kon vieren, tenzij de geboorte van mijn dochter maar dat is ook weer zo dubbel.Uiteraard zal ik wel een kerstboom zetten en lekker eten met die dagen maar echt vieren? Nee…

Ik zal echt blij zijn als dit KLOTE jaar van 2010 EINDELIJK achter de rug is! Nog een goeie maand en tis eindelijk 2011, een schoon lei, een nieuw begin! Samen kijken we er enorm naar uit, hopelijk is 2011 beter dan 2010. Wat zeg ik, 2011 MOET beter worden dan 2010, het kan toch moeilijk nog slechter toch? Alhoewel met ons geluk weet je nooit…

Maar ja, we blijven positief he ;-) Wat kan ik anders doen? Alles zwart zien ligt niet in mijn aard dus nu ook niet. Geluk maak je tenslotte voor een groot stuk zelf dus daar gaan we voor!