Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

Eindelijk 2011!

on 11 januari 2011

Om te beginnen wens ik iedereen een heel gelukkig 2011 toe en dat al jullie wensen en verlangens mogen waarheid worden in het nieuwe jaar :-)

Het is misschien raar maar ik ben echt blij dat het nieuwe jaar begonnen is en dat 2010 eindelijk voorbij is. Niet dat het gemis en het verdriet voor Inessa (& prutske) minder zullen zijn in het nieuwe jaar maar het is eerder iets symbolisch eigenlijk, een nieuw begin zeg maar…

Bij het begin van een nieuw jaar maak ik steeds een balans op van het voorbije jaar maar 2010 staat volledig in teken van Inessa, dus ja een balans opmaken is zinloos, het enige lichtpuntje dat we hadden was de geboorte van Inessa en mijn nieuwe zwangerschap maar dat is ook enorm dubbel aangezien Inessa overleden is en de nieuwe zwangerschap een miskraam geworden is…

Achja we zullen maar positief blijven en vooral hopen dat 2011 ons nu eindelijk wat geluk mag brengen. Ik vind dat we nu toch wel meer dan voldoende ons deel gehad hebben en dat we nu eindelijk ook is geluk verdienen, toch?

Momenteel zijn we volop bezig om proberen terug zwanger te raken, ik neem netjes mijn foliumzuur 4 mg in en Sven zijn Zink vitamine (had gelezen dat het de vruchtbaarheid ten goede komt) dus laten we hopen dat snel “prijs” mag zijn en dat het eindelijk is goed mag aflopen, dat is zowat mijn (ons) doel voor 2011.

Vandaag zal het maar een korte blog zijn, want op de moment ben ik flink verkouden en wat suf, dus beter het wat korter houden ;-)

X Cathy