Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

Nieuwe layout (ja weeral hihi)

on 21 januari 2011

Zoals je waarschijnlijk al wel gezien hebt heeft Inessa haar site (weer!) een nieuwe layout, voor wie het nog niet moest weten; ik verander graag van layout :-D

Eigenlijk is de verandering van layout deze keer vooral van praktische oorsprong, de vorige was namelijk wat te klein, vond ik toch, en met te klein bedoel ik dan vooral het deel waar de tekst in moest staan. Alles vergroten was veel te veel werk dus vandaar direct een nieuwe layout ;-) Deze versie van de site is ook naar de toekomst gericht, nu is het veel handiger voor mij voor de site uit te breiden, wat ik namelijk van plan ben, wat er nog op zal komen, daar ben ik nog volop met bezig dus ik zou zeggen, kom regelmatig eens kijken ;-)

Voor wie zich eigenlijk moest afvragen hoe en op welke manier ik deze site maakt : het zit zo, ik gebruik een WordPress installatie, zo kan ik online de site volledig aanpassen naar mijn zin :-) Voor de codering (html en php) gebruik ik wordpad (zoiets als kladblok) En voor de layout gebruik ik photoshop. Voila nu weten jullie dat ook weeral hihi

Hoe het verder met ons is? Wel eigenlijk voel ik me momenteel best wel goed, als ik dat vergelijk met vorige maand, wat een verschil!

Deze maand zijn we ook terug vollenbak aan het “oefenen”, mss dat het daarmee iets te maken heeft? Wie zal het zeggen ;-) Vorige week woensdag 12 januari had ik normaal gezien mijn eisprong, dus binnen een weekje moet ik normaal gezien mijn regels krijgen (laten we hopen dat ze 9 maand wegblijven he haha) Ofwel ben ik HELEMAAL aan het gek worden ofwel ben ik zwanger, want ik heb precies kwaaltjes lol

Ben vaak moe, mijn borsten doen ernorm zeer (hem ik zelden eigenlijk tenzij ik zwanger ben), ik ben soms wat misselijk (vooral bij het opstaan, de eerste 3uur ofzo), m’n buik is een klein beetje opgeblazen, dat merk ik vooral aan m’n navel, dat vel staat plots wat strakker, mijn litteken van mijn keizersnede ligt er nu ietsje meer op (had ik vorige keer ook), plus dat mijn katten niet van mij weg te krijgen zijn (hadden ze bij m’n vorige zwangerschap ook), dus ja zijn dat nu tekens van een zwangerschap of zie ik dingen die er niet zijn…

Langs ene kant denk ik dat ik dingen zie en voel die er niet zijn, dat m’n lichaam wat flipt maar langs de andere kant, die zaken heb ik nooit de week voordat m’n regels gaan komen, dus ja het is moelijk hoor…

Vandaag ben ik voor de 1ste keer in de nieuwe Kruidvat geweest hier in het dorp, had gelezen dat ze daar goedkope zwangerschaptestjes hadden, 2 voor 5 euro geloof ik, dus voor de zekerheid maar 2 doosjes gekocht (dus 4 testen). Ik had nog zo tegen Sven gezegd dat ik pas ging testen op de 27ste (dag dat ik m’n regels normaal moet hebben), maar ja een mens is zwak dus wat deed ik als ik thuis kwam? Juist ja testen :-p Uiteraard dik negatief, maar ja eigenlijk had ik niks anders verwacht, want een goede week voor je ongesteld normaal moet worden kan je nog niet positief testen… Maar nu ga ik me toch inhouden hoor, ik zal pas testen de 27ste! :-p Of ik zal het anders zeggen, ik ga proberen pas op de 27ste te testen ;-) )) Een mens kan alleen maar proberen toch? hihi

X Cathy