Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

Geduld is een mooie zaak!

on 30 januari 2011

Ondertussen zijn we al zondag 30 januari en nog steeds geen menstruatie te bespeuren, dus met andere woorden, ondertussen al 4 dagen overtijd!

Gisteren, zaterdag dus, heb ik terug een zwangerschapstest gedaan ( supermarkt Carrefour, merk Quid), deze keer een “lijntje” en binnen de tijd maar of het echt nu een positief lijntje is durf ik niet echt te zeggen, want het was SUPER licht! Je kon het enkel zien als je de test op een bepaalde manier in het licht vast nam dus is dit nu positief? Ik denk het niet … Ik beschouw het toch zeker niet als een positieve test. Ze zeggen wel een streep is een streep maar dit telt voor mij toch niet als een streep hoor…

Dus wat nu? Ik heb het besluit genomen om thuis geen testen meer te doen, kost enkel maar geld en wat ben je ermee als ze enkel vage bijna onzichtbare lijnen geven? Dus wat is het plan? Ik wacht gewoon tot volgende week maandag (7 feb), heb ik daar tegen nog steeds mijn regels niet dan ga ik gewoon naar mijn huisarts en laat ik bloed nemen. Als ik dan toch echt zwanger moest zijn dan moet het daartegen toch zeker in mijn bloed te zien zijn, zo heb ik ook direct duidelijkheid.

Persoonlijk denk ik dat ik niet zwanger ben, volgens mij slaat mijn lichaam gewoon een cyclus over, mss is mijn lichaam toch nog van slag na mijn miskraam van eind oktober 2010. Al zou ik dat gek vinden, want vorige maand was mijn cyclus helemaal oke maar ja een menselijk lichaam zit gek in elkaar ;-)

Moest ik toch niet zwanger zijn, dan zou ik liefst nu nog mijn regels krijgen, want zo gewoon zitten wachten is toch ook niet alles hoor :-s Bij de minste kramp denk ik dat ze daar zijn, maar dan zijn het gewoon darmkrampjes ofzo haha Je focust jezelf op de kleinste dingen en op de duur begin je vanalles te voelen en te denken dat er niet is hahaha

Soms denk ik zelfs dat we gewoon dat lijntje verzonnen voor ons eigen, dat we gewoon té graag het willen dat we daarmee ons eigen vanalles wijsmaken. Maar langs de andere kant, ik ben de nuchterste mens ter wereld, ik hou met ALLES rekening, dus hoe kan je zoiets nu inbeelden??? Tenzij ik gewoon gek aan het worden ben hihi

Afgelopen dagen heb ik met Sven ook nagedacht als het nu of binnenkort toch zover is dat ik zwanger ben, zouden we het dan wel direct vertellen aan familie/vrienden? In eerste instantie was ik van plan om het direct te vertellen tegen iedereen maar nu ben ik toch wat van gedachte veranderd…

Bij mijn 2 vorige zwangerschappen heb ik het telkens direct verteld na een positieve bloedtest, dus waarom het deze keer niet anders aanpakken? Als ik nu (of binnenkort) zwanger blijk te zijn, dan zal dit ons geheimpje worden tot ik zeker 3 maand zwanger ben (of mss wel langer) ;-)