Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

Een nieuwe job?

on 3 mei 2011

Ondertussen is begin mei 2011 en gaat alles zo goed als zijn gewone gang. Nog steeds heb ik het gevoel alsof alles zo snel weer lijkt te gaan, het lijkt wel alsof het nieuwe jaar nog maar net bezig is maar eigenlijk zitten we op een maand na al weer in de helft van het jaar, gaat toch snel he?

Morgen, woensdag dus mag ik gaan solliciteren voor een nieuwe job, als thuishulp. Eigenlijk was ik niet bewust op zoek naar werk hoor, maar ik dacht bij mezelf waarom ook niet he? Als het mij niet bevalt, stop ik gewoon, kan er niets mee verliezen, ik kan er enkel maar bij winnen plus extra loon is altijd welkom hihi Ben razend benieuwd hoe het morgen gaat lopen, als ik aangenomen word is het goed, als ik niet aangenomen word nou ja dan is het ook goed, zal er in elk geval niet wakker van liggen ;-)

Afgelopen maand was het best spannend ivm zwanger worden, ik had namelijk een week na mijn eisprong blijkbaar wat bruinverlies, was wel heel miniem maar toch goed zichtbaar en dat is nu net iets wat ik eigenlijk NOOIT heb! Zonder té veel te hopen op een zwangerschap hielden we dit toch in ons achterhoofd dat dit mss wel eens een kleine innestelingsbloeding kon zijn maar helaas ben ik 1 dag overtijd geweest en op 30 april ben ik ongesteld geworden… Maar het gekke is, dat dit niet zo echt lijkt op mijn normale menstruatie, want het is namelijk veel minder als anders, het is gewoon helder roze/rood (lijkt wat op waterverft lol), geen klontertjes, geen pijn en bovendien heb ik totaal geen andere klachten die ik normaal wel heb als ik ongesteld ben, bizar… Enige wat pijn doet zijn m’n borsten, die voelen enorm gespannen en gevoelig, maar dat is nu net iets wat ik anders NOOIT heb als ik ongesteld ben… Een vrouwenlichaam is toch iets complex hoor pfff

Dus voor de zekerheid ga ik deze week toch maar eens testje doen! (ik kan beter aandelen kopen in een bedrijf van ZW testjes, ik doe ze toch aan de lopende band blijkbaar hahaha)  Ben 99% zeker dat ik niet zwanger zal zijn, maar 99% is geen 100% lol Dus voor de zekerheid, zo ben ik direct gerust ook ;-) Als het bij m’n volgende menstruatie weer zo gek is, dan maak ik toch een afspraak bij m’n gyn, wie weet liggen m’n hormonen weer door elkaar of iets anders, je weet nooit.