Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

Rare dromen…

on 9 juni 2011

Sinds korte tijd heb ik weer eens heel rare dromen, meestal kan ik er kop noch staart aan krijgen maar afgelopen nacht heb ik toch wel een heel erg vreemde droom gehad, zo eentje dat zo echt leek, je weet wel…

De droom ging als volgt : Inessa was zoals in het echte leven ook overleden, al geruime tijd zoals het in het echt ook jammer genoeg is maar in mijn droom hadden wij haar thuis “liggen” bij ons, niet opgebaard in een kistje ofzo nee gewoon in een wiegje maar uiteraard was ze wel overleden. Regelmatig namen haar eens vast voor te knuffelen (wat een droom he) en opeens merkte Sven en ik dat ze wat “warmer” aanvoelde, plots begon ik in haar gezichtje te slaan op haar wangen en opeens werd ze wakker! Eerst heel langzaam aan, met 1 ogen met veel moeite, daarna was alles terug oke met haar en was ze zoals elke andere baby! Waarna ik als een gekkin in het huis begon te zoeken naar een luier en maar kwaad dat ik op mezelf was omdat ik geen vond :-s Verder maakte we ons ook enorm druk voor de “pers”, want ze zouden nogal schrijven over een kindje dat al maanden overleden was en plots terug leefde…

Het is een droom, uiteraard weet ik dat en ik weet dat zoiets nooit in het echt kan maar toch zit er in mijn hoofd mee hoor. Het leek zo echt… Ik droom eigenlijk zelden over Inessa en als ik droom (over andere zaken) zijn het vaak zo’n rare dromen maar deze droom is toch de raarste sinds nu hoor. Dromen is toch iets gek hoor jfg

Gisteren ben ik bloed gaan laten nemen bij de dokter, morgen avond heb ik normaal de uitslag. Hij ging alles controleren wat te maken heeft met hormonen enz… Ben zo benieuwd, al weet ik wel dat er iets niet juist zal zijn. Ik ken mijn lichaam al langer dan vandaag en voel gewoon dat er iets niet klopt! Hopelijk is het nieuws niet té slecht maar ja als dat zo is, ja dan is het zo natuurlijk. Ben toch nerveus hoor, gek eigenlijk, want voor zo’n zaken ben ik nooit nerveus maar nu pfff