Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

Nieuw hoofdstuk in ons leven…

on 24 oktober 2011

Ondertussen is al weer van Juni geleden dat ik nog eens iets geschreven heb hier. Het is raar, de eerste maanden had ik echt behoefte aan bijna dagelijks, zeker op z’n minst wekelijks hier een blog na te laten maar sinds enkele maanden is dat gevoel zo goed als weg…

Niet dat het verdriet of gemis van Inessa “plots” weg is ofzo hoor, neen dat is iets dat gewoon bij ons hoort, dat heb ik leren “aanvaarden” hoe moeilijk het ook is maar het is gewoon “anders”, moeilijk om uit te leggen vind ik ook. Ik kan moeilijk elke week verplicht wat bloggen, want dan zou het steeds hetzelfde zijn wat ik zou bloggen en bloggen om toch maar te kunnen bloggen is niet m’n ding ;-)

Ik heb het gevoel dat de emotionele rollercoaster van 2009 tot nu op een stabiel punt is gekomen dat naar mijn mening niet veel meer zal veranderen. De diepe pijn en gevoel van onmacht/woede/verdriet heeft een vaste plek gekregen, nu is het tijd om te beginnen aan een nieuwe hoofdstuk in ons leven en dat hoofdstuk is een nieuwe zwangerschap.  En naar mijn gevoel hoort dat hoofdstuk niet echt op deze site, deze site is van Inessa (& prutske), het zou niet goed aanvoelen om te bloggen over dat deel in ons leven op Inessa haar plekje vandaar ik ook met deze blog in zekere zin afscheid neem van al de lezers.

Natuurlijk zal dit niet de laatste blog zijn denk ik. Vanzodra ik behoefde heb om hier te bloggen zal ik dit natuurlijk ook doen maar zeker niet meer op regelmatige basis…

Ik ben wel van plan om een gloednieuwe site te beginnen, deze site zal gaan over zoals ik al eerder zei, over het nieuwe hoofdstuk in ons leven, namelijk o.a. zwanger worden, hopelijk zwanger zijn en blijven enz enz. Vanzodra deze site klaar is, zal ik de link natuurlijk hier ook bekend maken :-)

Cathy x