Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

Het afgelopen jaar…

on 17 december 2011

Nog ongeveer een 14 tal dagen en het nieuwe jaar 2012 is er! Wat is het jaar 2011 voorbij gevlogen, wat ging dat jaar snel! Het lijkt alsof het nog maar net begonnen is en het is al bijna op z’n einde…

Als ik de balans opmaak van het voorbije jaar dan kom ik tot de vaststelling dat 2011 best wel een aangenaam jaar geweest is voor ons, enkel positieve zaken zijn er gebeurd voor ons in 2011. Wat op zich al een zaligheid is als je naar de jaren ervoor kijkt hihi.

Een kleine samenvatting van de belangrijkste gebeurtenissen voor ons van het afgelopen jaar :

– Panne met de auto, dit was niet zo leuk maar de wagen was al 15 jaar oud dus dan is dat niet zo uitzonderlijk. Positief aan alles is dat we na 14 dagen al een nieuwe wagen hadden.

– Na meer dan een jaar thuis zitten eindelijk de knoop doorgehakt en werk gezocht en ook gevonden! Doe mijn job super graag!

– Eindelijk de grote stap gezet ivm mijn gebit! Dit was namelijk stuk door aanvallen door m’n epilepsie. Normaal had ik het al een jaar geleden laten maken maar door de zwangerschap (en miskraam) is dit uitgesteld geweest maar nu eindelijk is dit ook inorde, waar ik super blij mee ben hihi

– Verbouwingen huis! Eindelijk zonnepanelen laten plaatsen en keuken en zolder laten isoleren zodat ons huisje conform is met de Belgische wetgeving.

– En als laatste de belangrijkste gebeurtenis van 2011, namelijk eindelijk de stap gezet naar een toekomstige zwangerschap hopelijk in 2012, we gaan voor IVF of ICSI!

Dus ik mag wel zeggen dat 2011 zeker oke was voor ons! Jammer genoeg geen zwangerschap in 2011 maar ja… Misschien was dit niet zo slecht, zo hebben we op dat vlak eens wat rust gekregen ook! Als je het bekijkt, ik ben 2 jaar na elkaar zwanger geweest! 2009-2010 zwanger van Inessa* en dan in 2010 effe zwanger van Prutske* dus een jaartje rust voor m’n lichaam zal wel geen ramp zijn ook zeker.

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen gaat het met ons verder best wel goed, we hebben alles ondertussen een plekje kunnen geven, het verdriet/gemis is er nog steeds en zal er ALTIJD zijn MAAR we moeten verder in het leven, we zijn op een punt gekomen dat we beseffen dat dit gewoon bij ons hoort, dit alles maakt van ons wie we zijn!

Ik weet nu al dat 2012 een héél speciaal jaar voor ons zal zijn… Speciaal in de zin van zowel emotioneel als psychisch! Eind deze maand hebben we namelijk ons 1ste gesprek ivm medische hulp voor zwanger te raken en als alles loopt zoals we verwachten zal het via IVF of ICSI gebeuren dus met wat geluk zullen we hopelijk volgend jaar deze tijd zwanger zijn of met veel geluk net weer mama en papa zijn geworden…

Over deze stap in ons leven, zal ik niet zoveel bloggen op deze site. Deze site is meer enkel voor ons prinsesje en prutske, dus heb ik een nieuwe blog site gemaakt waar ik alles over dat nieuwe hoofdstuk zal bij houden. Deze site is nog volop in ontwikkeling en vanzodra deze klaar is voor het grote publiek zal ik deze link natuurlijk ook posten hier.

Zo dit was mijn laatste blog van 2011, ik wens iedereen heel prettige kerstdagen toe en een spetterend en zeer vruchtbaar 2012 waar iedereen zijn dromen werkelijkheid mogen in worden!

Cathy, Sven, Inessa en Prutske x x x