Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

Inessa 2 jaar!

on 11 maart 2012

Normaal gezien had het op 2 maart 2012 groot feest moeten zijn, want onze prinses zou dan twee jaar geworden zijn maar ja, de realiteit is wat anders… Maar toch ondanks alles, een hele gelukkige verjaardag mijn lieve schat!

Het is raar maar we hebben precies minder “last” met de “speciale” dagen dan pakweg vorig jaar. Natuurlijk denken we extra aan haar die dag, hoe ze zou zijn als ze 2 jaar zou zijn geworden enz maar de echte pijn en verdriet is echt veel minder en maar goed ook, want als je moet leven met zulke pijn tja, dat is gewoon geen leven en voor zulke pijn/verdriet bestaat er gewoon weg GEEN pijnstiller!

Ik sta wel versteld hoe anders alles nu aanvoelt dan toen ze 1 jaar werd of toen ze 1 jaar overleden was, natuurlijk missen we haar enorm en is de pijn er maar zoals ik al eerder zei, de diepe ruwe pijn van toen is weg. Nu is het eerder het gemis maar ja…

Op haar verjaardag zat ik echt met dubbele gevoelens, langs ene kant had ik niets liever dat mensen me belde om te laten weten dat ze Inessa niet vergeten waren op haar speciale dag maar langs de andere kant wou ik niet dat iemand iets liet weten, zo dubbel… Hoe je het ook draait of keert, op die dag kon denk ik niemand echt goed doen voor ons.

Verder gaat het met ons nog steeds prima, we staan voor een hele belangrijke gebeurtenis, namelijk onze eerste IUI poging om terug zwanger te worden! Zo spannend we het vinden! Natuurlijk zijn we beide er zeer realistisch in, het is namelijk niet omdat je op dat vlak hulp krijgt van de medische wereld, dat er ook een garantie is voor een succesvolle zwangerschap maar we hebben een hele goede kans dus we grijpen deze met beide handen en zien wel wat er van komt!