Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

De site in een nieuwe look…

on 11 juni 2012

Al maanden was ik het aan het zeggen maar eindelijk is het gelukt; Inessa haar webplekje is (bijna) volledig vernieuwd! Het werd wel eens tijd, al zeg ik het zelf hihi. De vorige layout stond er al zooooo lang op dus tijd voor iets nieuws. Ik heb ook meteen enkele dingen aangepast, zoals je ziet is het gastenboek er niet meer en kan je je ook niet meer reageren op blogberichtjes van mij.

Deze opties heb ik moeten verwijderen omdat er véél te veel spam doorkwam, dus als jullie lieve bezoekers wensen te reageren op iets of mij gewoon een berichtje wensen te sturen, dat kan nog steeds maar dan wel enkel via de contact pagina (of via Facebook mag ook).

Voor de rest gaat alles z’n gewone gangetje hier. Ik ben al helemaal hersteld van mijn buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Schrik er toch van hoe snel dat gegaan is hoor, m’n lichaam is al helemaal weer de oude, gek toch he? Maar ja, gelukkig maar zeker, want ik kan me best inbeelden als het herstel lang duurt dat het ook moeilijker is om het te verwerken.

Maar genoeg daarover, nu ga ik een beetje verder prullen om Inessa haar site nog verder te vernieuwen, want geloof me, dat is eens echt nodig hihi

X Cathy