Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

De eerste blog

on 21 april 2010

Om de herinnering van onze prinses, Inessa levendig te houden heb ik besloten om deze site aan te maken. De domeinnaam had ik al van toen ik net zwanger was. Bedoel was dat ik normaal alles netjes ging bij houden maar dat is er niet van gekomen.

Sinds onze lieve schat van ons is heengegaan heb ik ook gemerkt hoeveel mensen met ons echt begaan zijn. Hoeveel keer ik de vraag wel niet krijg “hoe is het met jullie” Wel dat kan ik al lang niet meer tellen op 2 handen, dus vandaar ook deze site en blog, zo kunnen jullie het gewoon lezen hoe het met ons gaat :-)

Om meteen een antwoord op de vraag te geven, hoe het met ons gaat? Wel ja, het gaat… De ene keer gaat het heel goed maar natuurlijk hebben we ook moeilijke momenten. We proberen ons bezig te houden met vanalles en nog wat en dan lukt dat heel goed maar vanzodra we is even niks te doen hebben dwalen onze gedachte natuurlijk af…

Gelukkig hebben we een hele sterke relatie en kunnen we bij elkaar terecht met ons verdriet. Beide zijn we ook mensen die ons verdriet niet proberen weg te stoppen en praten we tegen iedereen vrijuit over onze schat, zowel over de mooie momenten als over de minder mooie zaken.

Vaak krijg ik ook de reactie van dat de mensen rondom ons niet goed weten hoe ze hen moeten gedragen tegenover ons. Normaal doen, meer vragen we niet en zeker het onderwerp Inessa niet proberen uit te weg te gaan, wij praten zoals elke kersverse ouder zeer graag over onze prinses, ook al is de afloop niet goed, ze is en blijft onze dochter.