Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

Inessa is eindelijk grote zus!

on 23 maart 2018

Wat vliegt de tijd toch! Het is alweer 3 jaar sinds de laatste blog dat ik hier gepost heb en alweer 8 jaar geleden sinds Inessa* geboren en overleden is…

Ik had in de vorige blogs nog gepost dat ik pas terug hier iets ging posten als Inessa* grote zus is geworden en raad eens? Eindelijk is het zover, na jaren van verdriet, hoop en vele sterretjes later is het ons gelukt! ❤

Inessa* haar zusje Lily is geboren op 3 maart, de zwangerschap is heel goed verlopen! Uit zekerheid heb ik een preventieve cerclage gekregen rond week 13 van de zwangerschap. Ik heb namelijk een zwakke baarmoederhals. Een cerclage is een soort van draad die zorgt dat de baarmoederhals dicht blijft.

IMG_20180322_095639_864

In september 2016 ben ik veel te vroeg bevallen van een tweeling (2 jongens), ik was toen net 17 weken, helaas maakte ze geen schijn van kans… Door die zwangerschap hebben ze ontdekt dat ik een zwakke baarmoederhals heb. Waarschijnlijk was dit ook de reden waarom ik toen zo plots bevallen ben van Inessa. Als ik geen cerclage zou laten steken bij een nieuwe zwangerschap dan was de kans op herhaling enorm groot…

Gelukkig is alles super verlopen, mijn baarmoederhals is netjes dicht gebleven. Het was echt een zwangerschap om van te dromen 👍 Lily doet het ook super goed, een droom van een baby 😍😍😍

Het is ook erg speciaal dat ze op 3 maart geboren is… Dat is namelijk de dag na de verjaardag van Inessa* en 1 dag voor mijn verjaardag 😁 Het lijkt wel alsof alles wat toen fout liep met de zwangerschap en geboorte van Inessa* nu dik en dubbel goed gemaakt is geweest, zo speciaal ❤

Het is niet de bedoeling om hier terug actief te bloggen, ik wou dit gewoon even komen melden. Voor wie me toch nog wil volgen, dit kan via mijn andere site Maybe-beebie.be of via Instagram kan ook.