Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

6 maand geleden…

on 12 september 2010

De zomer de is zo goed als voorbij, ondertussen is 1 september reeds gepasseerd en zou onze prinses normaal 6 maandjes oud geweest zijn de realiteit is dat ze nu al reeds 5 maand overleden is…

6 maand geleden ben ik bevallen en 5 maand geleden dat ze overleden is; wat gaat dit toch zo snel! Het is echt zo’n dubbel gevoel hoor, langs de ene kant lijkt 2 maart en 6 april zo ver weg maar toch zo dichtbij, echt heel erg dubbel.

Met ons gaat het eigenlijk prima, waarschijnlijk gek om te horen, maar zoals ik al vele keren gezegd heb, hebben wij er bewust voor gekozen om ons hoofd niet te laten zaken en gewoon verder te gaan, want dat is wat Inessa wou! Dit doen we uit respect voor onze lieve schat.

Maar natuurlijk vergeten wij haar niet, ze is elke dag bij mij in gedachte, niet dat ik heel de dag aan haar denk, maar toch veel. Heel erg veel ;-)

Ik merk wel dat het gevoel dat we in het begin hadden erg anders geworden is, oke ja de pijn is er nog altijd en het gemist ook, dat zal nooit verdwijnen en dat is oke maar het totale gevoel dat we toen hadden is erg veranderd. De “rouw” periode zijn we door denk ik, ook al zijn er nog steeds zo’n momentjes dat er tranen komen maar de echte pure rouw is weg… En maar goed ook, want die periode moet je gewoon door. Heel je leven rouwen is niet gezond!

Ondertussen heb ik ook eindelijk een gepaste urne voor de as die we zelf hadden van Inessa gevonden. Eigenlijk is het niet echt een urne, want die vind ik persoonlijk te akelig, te doods dus heb ik iets gekozen dat Inessa perfect weer geeft! Hieronder kan je er foto’s van zien;

Naast dit is dit niet het enige dat we gekocht hebben ivm onze prinses. Ik was namelijk al een hele poos op zoek naar een mooi vlinder hangertje en eindelijk na lang zoeken heb ik er toch eentje gevonden wat ik echt zocht!

Maar dit is nog niet alles! 18 november 2010 is het de grote dag van onze tatoo!!! Eindelijk zijn we er uit, wat het zal worden en bij wie we ze gaan laten plaatsen! Hier kan je een foto zien van hoe ze er ongeveer zal uit zien :-)

Voila, dat we het voor deze blog!

X Cathy, Sven en uiteraard onze oogappel Inessa*