Inessa, ons vlindertje

Ooit was je een mirakeltje, dan een vechtertje en nu ons sterretje…

De site in een nieuw kleedje

on 6 november 2010

Zoals jullie kunnen zien ben ik volop bezig met ons meisje haar site in een nieuw kleedje te steken. De layout was nu ietsje ouder dan 6 maand dus de hoogste tijd voor wat te vernieuwen. In de toekomst zal ik er ook nieuwe pagina’s aan toevoegen plus enkele handige zaken voor de bezoekers, dus kom regelmatig nog eens kijken!

Nu verder hoe het met mij is? Wel ja, nog altijd heb ik last van een enorme vermoeidheid en hoofdpijn… Maandag ben ik naar de dokter geweest en hij wist mij te vertellen dat ik niet alleen migraine heb maar dat ook mijn sinussen enorm ontstoken zijn, dus vandaar die ohh zo gezellige hoofdpijn plus dat ook mijn nek wat vast zit doet er geen deugd aan…

De kans is vrij groot dat ik al jaren migraine heb, want mijn vorige medicijnen die ik nam voor m’n epilepsie worden ook gebruikt voor mensen die migraine hebben. Aangezien ik deze al meer dan 10 jaar nam kan ik dus al een hele poos migraine hebben maar dankzij die Depakine dat het nooit echt doorbrak maar aangezien ik nu Keppra neem komt het wel door komt dus ja tis afwachten he…

Als het binnen 14 dagen niet beterde moest ik contact opnemen met mijn neuroloog dus ja, we zien wel ;-)

Deze week ben ik ook aangenaam verrast door de familie van Sven. We hadden namelijk dinsdag de doodsbrief ontvangen van Sven zijn grootvader die gestorven is op 31 oktober. Tot onze verbazing stond bij de achterklein kinderen ons meisje Inessa ook vermeldt. Oke ja, het is niet meer dan logisch dat haar naam er ook op stond, maar toch, het doet me iets :-) Dan zijn ze haar tenminste toch niet vergeten he!

Het is raar, maar voor ik terug zwanger werd had ik het gevoel alsof ik alles zowat een plaats had kunnen geven, min of meer toch… Uiteraard miste ik haar nog SUPER hard maar het ging wel maar nu sinds ik die miskraam heb gehad ben ik op gebied van gevoelens precies terug enkele maand terug de tijd in gevlogen, echt raar allemaal…

Achja, zal wel betere met der tijd zeker ;-)